Кралят на Великобритания  Чарлз III е толкова горд с Катрин

...
Кралят на Великобритания  Чарлз III е толкова горд с Катрин
Коментари Харесай

Крал Чарлз III приветства смелостта на Кейт след новината за рака и заяви, че се гордее с нея

„ Кралят на Англия  Чарлз III е " толкоз горделив с Катрин за нейната храброст " да приказва за лекуването й от рак “. Кралят, който самият е диагностициран с рак, е в " непосредствен контакт с обичаната си снаха ", се споделя в малко изказване на Бъскингамския замък, заяви.

Подкрепа за принесата се изсипва отвред, която разказа диагнозата си като " голям потрес " във видео, оповестено в петък. Тя е на превантивна химиотерапия от края на февруари. Принцесата сподели, че са били " необикновено сложни месеци " за фамилията й, само че тя е " добре и става по-силна всеки ден ". Новината за нея идва шест седмици откакто самият крал Чарлз спря обществените си изяви след диагнозата рак. Двамата бяха лекувани за малко в частната болница London Clinic по едно и също време. Катрин имаше планувана коремна интервенция там през януари, а кралят беше признат за " коригираща процедура " за увеличена простата.

„ Негово Величество е „ толкоз горделив с Катрин за нейната храброст да приказва по този начин, както го направи “, сподели Бъкингамският замък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР